scroll down
Een goede relatie is een geschenk!

We zijn allemaal zuinig op onze relaties. Natuurlijk onderhoud je die het beste door je eigen ‘business’ goed te doen en je klanten tevreden te houden. Toch wil je regelmatig ook extra laten blijken dat de relatie gewaardeerd wordt en die waardering onderstrepen met een persoonlijk en origineel gebaar. De Knegt & Leeflang heeft een royale collectie relatiegeschenken waarmee u de juiste snaar kunt raken, op ieder moment van het jaar!

Maatwerk

Natuurlijk bent u niet op zoek naar een ‘standaard oplossing’ maar naar een persoonlijk geschenk wat past bij uw bedrijf of organisatie.

Wij luisteren graag naar uw wensen en het doel wat u met uw geschenk wilt bereiken. Onze creatieve mensen werken graag een voorstel  op maat voor u uit, indien nodig met een eigen vormgeving of verpakking. Want tenslotte gaat het om uw boodschap en zorgen we graag  dat u met trots uw relaties of medewerkers verrast met een zorgvuldig uitgekozen en origineel geschenk.

U bent welkom om u in onze showroom  te laten inspireren maar ook een korte briefing op afstand is genoeg voor ons om enthousiast aan de slag te gaan.

Draadloze oordoppen

Licht van gewicht en een geweldige geluidskwaliteit die er voor zorgt dat je 2 tot 3 uur kunt genieten van je favoriete muziek. 

Al vanaf 50 stuks zijn deze witte of zwarte oordoppen te voorzien van een logo op de box. Ook is de set vanaf 1500 stuks verkrijgbaar in uw eigen huisstijlkleur. Bel of e-mail ons om vrijblijvend een offerte en visual op maat op te vragen!

Voor ieder moment

Voor iedere gelegenheid en elke
doelgroep een passend geschenk.
Bel ons om vrijblijvend een offerte
op maat op te vragen!

Wilt u een afspraak maken of een offerte opvragen voor een origineel relatiegeschenk?

Bel dan met Pleun, Martijn, of Annerieke. Zij zijn het hele jaar bezig
met cadeaus!

Wij staan voor u klaar!
   

Contact

Postadres

Postbus 323
2800 AH Gouda

Bezoekadres

Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda

Telefoon nr.

+31 (0)182 67 97 97

Fax nr.

+31 (0)182 67 90 97