scroll down
Een vak apart

Het samenstellen en inpakken van kerstpakketten mogen we gerust onze specialiteit noemen. Het is ook echt een vak apart waarvoor veel ervaring en een professioneel aangestuurde organisatie van groot belang is. Uw eindejaarsopdracht is

bij ons in goede handen!

Maatwerk

Voor veel klanten en organisaties verzorgen we jaarlijks kerstprojecten volledig op maat.


Uw organisatie, wensen en logistieke eisen zijn onze handvatten om samen met u een kerstpakket samen te stellen wat past bij uw medewerkers en echt uw persoonlijke visitekaartje is. Wij zorgen dat uw medewerkers de waardering krijgen die u ze wilt geven!

 

Naast het op maat samenstellen van de inhoud zorgen we ook dat de verpakking afgestemd is op uw wensen en past bij uw organisatie. Zo wordt uw kerstpakket echt een persoonlijk geschenk wat bij de ontvanger de juiste snaar raakt.

Wilt u verzekerd zijn van een professionele aanpak en uw eindejaarsproject tot in de puntjes verzorgd hebben? 
Bel ons dan voor een afspraak!

Onze trend- collectie

Naast de mogelijkheden voor maatwerk hebben we voor u een aantal kerstpakketten samengesteld in onze ‘Trendcollectie’.

Ontdek onze trendcollectie >
  Direct naar online collectie >  
Laat u inspireren in onze showroom

In onze sfeervolle showroom inspireren we u graag met originele relatiegeschenken, kerstpakketten en promotionele artikelen. In een rustige omgeving horen we graag wat uw wensen zijn en stellen we samen het geschenk samen waarnaar u op zoek was. Om uw geschenk alle aandacht te kunnen geven die het verdient maken we graag een afspraak en zorgen we dat onze showroom exclusief voor u gereserveerd is. U bent van harte welkom, ook in de avonduren!

Handen uit de mouwen

Nadat uw kerstpakket is samengesteld en volledig naar uw wensen is ingevuld zorgen onze inkopers dat alle onderdelen worden ingekocht en tijdig bij ons geleverd worden om uw project zorgvuldig te kunnen inpakken. Dat doen we volledig in eigen beheer met medewerkers die door ons zelf zijn opgeleid. Een proces wat zorgvuldig gevolgd en gescreend wordt.
Niet voor niets is onze organisatie ISO-9001 gecertificeerd.

Wilt u een afspraak maken voor het samenstellen van uw kerstpakket of meer informatie over onze producten of diensten?  Bel dan met Pleun, Martijn of Annerieke. Zij zijn het hele jaar in kerststemming!

Wij staan voor u klaar!
   

Contact

Postadres

Postbus 323
2800 AH Gouda

Bezoekadres

Meridiaan 55-57
2801 DA Gouda

Telefoon nr.

+31 (0)182 67 97 97

Fax nr.

+31 (0)182 67 90 97